پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۹:۳۷

پنج هزار و 829 واقعه ازدواج در خراسان جنوبی به ثبت رسید

پنج هزار و 829 واقعه ازدواج در خراسان جنوبی به ثبت رسید

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل ثبت و احوال خراسان جنوبی از ثبت پنج هزار و 829 واقعه ازدواج طی هشت ماهه در استان خبر داد و گفت: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.36 درصد کاهش داشته است.

رضا غلامپور بمی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، اظهارداشت: از آمار کل ازدواج استان سه هزار و 204 واقعه شهری و دو هزار و 625 واقعه روستایی می باشد.

وی بیشترین ازدواج به ثبت رسیده برای زنان و مردان را در گروه سنی 20 تا 24 سال عنوان نمود و افزود: با توجه به عدم وجود محاضر ازدواج و طلاق در شهرستان سربیشه و محضر طلاق در شهرستان درمیان بیشترین آمار ازدواج و طلاق به ثبت رسیده در این مدت مربوط به شهرستان بیرجند می باشد.

غلامپور به ثبت 406 واقعه طلاق طی هشت ماهه گذشته در استان اشاره کرد و بیان داشت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.22 درصد کاهش داشته است.

وی  همچنین از ثبت هشت هزار و 889 واقعه ولادت طی این مدت در استان خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد چهار هزار و 587 نوزاد پسر و چهار هزار و 302 نوزاد دختر می باشند.

مدیرکل ثبت و احوال خراسان جنوبی گفت: از مجموع ولادت ها به ثبت رسیده پنج هزار و 372 واقعه ولادت در شهر و سه هزار و 517 واقعه ولادت در روستاها صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.5 درصد افزایش را نشان می دهد.

غلامپور بمی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال تعداد دو هزار و 40 نفر در استان فوت نموده اند، افزود: از این تعداد یک هزار و 159 نفر مرد و 881 نفر زن می باشند و این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد رشد داشته است.

کد خبر 999412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha