به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، محمد باقر محمدی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح امداد زمستانی در ایلام آغاز شده و در اجرای این طرح 10 پایگاه امداد و نجات در نقاط حادثه خیز این استان مستقر شده اند.
وی بیان داشت: این پایگاه ها در محورهای ارتباطی ایلام - بانروشان، سه راهی جندالله، دشت عباس، سه راهی کارزان، تونل رنو، شهرک ولیعصر، ورودی شهر ایلام، گردنه قلاجه و کبیرکوه مستقر شده اند.
این مسئول با اشاره به اینکه در صورت بروز سوانح جاده ای امدادگران این پایگاه ها به مسافران خدمات مختلف از قبیل اسکان، درمان و توزیع مواد غذایی ارائه خواهند کرد، خاطرنشان کرد: در این طرح که تا اسفندماه ادامه دارد امدادگران به همراه تجهیزات کامل امدادی فعالیت دارند.
محمدی عنوان کرد: ایلام جز پنج استان کشور در زمینه تلفات جاده ای است که به علت استاندارد نبودن محورهای ارتباطی از استانهای حادثه خیز محسوب می شود و استقرار این پایگاه ها در استان کاملا ضروری است.
نظر شما