پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۹:۲۹

طرح دهیاران راهور در کردستان اجرا می شود

طرح دهیاران راهور در کردستان اجرا می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهور استان کردستان از اجرای طرح دهیاران راهور در این استان در راستای توجه هر چه بیشتر به قوانین راهنمایی و رانندگی خبر داد.

عارف قادرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در راستای توجه هر چه بیشتر به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و همچنین توسعه این آموزشها در مناطق روستایی، طرح دهیاران راهور در استان کردستان به اجرا گذاشته می شود.

وی ادامه داد: به دلیل افزایش تعداد وسایل نقلیه عمومی در سطح جامعه به ویژه در روستاهای استان ارتقاء سطح آگاهی از قوانین راهنمایی و رانندگی در میان رانندگان روستایی در اولویت برنامه های پلیس راهور کردستان قرار دارد و در راستای اجرای این مهم به زودی طرح آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی به دهیاران به اجرا گذاشته می شود .

رئیس پلیس راهور استان کردستان بیان داشت: پس از آموزش دهیاران این افراد با برگزاری دوره های مختلف به آموزش رانندگان وسایل نقلیه مختلف از جمله سواری، باری، تراکتور و دیگر وسایل حمل و نقل روستایی می پردازند.

قادرزاده یادآور شد: تاکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و احترام گذاشتن به حقوق دیگران، رعایت نکات ایمنی به منظور کاهش میزان حوادث رانندگی در مناطق روستایی از مهمترین این قوانین است که توسط دهیاران به مردم ساکن در روستاهای استان کردستان آموزش داده می شود.

وی افزود: نحوه تردد وسایل نقلیه روستایی به خصوص وسایل و ادوات کشاورزی در سطح جاده های پرتردد برون شهری و ارائه برخی از دستورات بازدارنده و قوانین راهنمایی و رانندگی از دیگر سر فصل های آموزشی می باشد که قرار است توسط دهیاران به مردم آموزش داده شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان گفت: امیدورایم با اجرای این طرح مشکلات و خطرات موجود در بخش تردد وسایل نقلیه روستایی کاهش یابد.

قادرزاده عنوان کرد: در چند سال اخیر با تغییر در بحث صدور گواهینامه در سطح کشور افراد شهری و روستایی باید در کلاس های مربوط به آیین نامه راهنمایی و رانندگی شرکت کنند که این امر موجب می شود تا سطح دانش رانندگان افزایش یابد.

وی در پایان بیان داشت: با اطلاع رسانی مناسب در زمینه اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی و اجرای دقیق و سخت گیرانه قوانین از سوی ماموران راهنمایی و رانندگی ، سطح کیفی رانندگی در میان رانندگان کردستان ارتقاء یافته است.

کد خبر 999546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha