پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۱۸

برهانی نژاد در گفتگو با مهر:

بازیکنان جدید با نظر بوناچیچ جذب می شوند / با قدرت به کارم ادامه می دهم

بازیکنان جدید با نظر بوناچیچ جذب می شوند / با قدرت به کارم ادامه می دهم

مدیرعامل باشگاه مس کرمان گفت: درصورت موافقت بوناچیچ، بازیکنان کمکی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا جذب خواهند شد.

عبدالرضا برهانی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق گفت: با چند باشگاه برای جذب بازیکن کمکی جهت حضور قدرتمندانه در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا مذاکره کرده ایم ولی جذب این بازیکنان به نظر لوکا بوناچیچ بستگی دارد و قطعا بازیکنان مدنظر این مربی به جمع نفرات قبلی تیم اضافه خواهند شد.

وی با بیان اینکه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا مشکلی برای جذب بازیکن جدید نداریم، افزود: در حال حاضر می توانیم دو بازیکن جدید را برای استفاده در لیگ برتر جذب کنیم. ضمن اینکه با عزیز محمدی هم در مورد "کریم" بازیکن عراقی خود مذاکره کردیم تا ضمن اعمال محرومیت بین المللی وی، در صورت توافق سازمان لیگ، یک بازیکن خارجی هم به عنوان جانشین وی به خدمت بگیریم و از آن در لیگ هم استفاده کنیم.

مدیرعامل باشگاه مس کرمان با بیان اینکه با چند پیروزی به شرایط مطلوب گذشته بازخواهیم گشت، خاطرنشان کرد: نتیجه نگرفتن تیم در مسابقات لیگ، بزرگترین مشکل ماست اما امیدواریم با پیروزی مقابل استقلال اهواز، به شرایط مطلوب گذشته باز گردیم.

وی با بیان اینکه تیمش در دیدار با سپاهان مستحق شکست نبود، اظهار داشت: آمدن لوکا به تیم شوک مثبتی در پی داشته و مطمئنم آینده ما با این مربی بسیار روشن خواهد بود. در حال حاضر هم بازیکنان در تمرینات از جانمایه می گذارند و قطعا با تمام قدرت در مسابقات آینده به میدان می روند تا بتوانند به موفقیت تیم کمک کنند.

برهانی نژاد در پایان با بیان اینکه افرادی که در این مدت منافعشان به خطر افتاده، علیه تیم حاشیه سازی می کنند، در مورد خبر برکناری اش از باشگاه مس گفت: چنین بحثی مطرح نیست و بنده با حمایت هیئت مدیره با قدرت به کارم ادامه می دهم. 

کد خبر 999824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha