پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۷:۰۰

فرهنگیان 65 درصد بازنشستگان قمی را تشکیل می دهند

فرهنگیان 65 درصد بازنشستگان قمی را تشکیل می دهند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازنشستگی استان قم، تعداد بازنشستگان قمی را هفت هزار نفر عنوان کرد و گفت: 65 درصد از این افراد فرهنگی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سید جواد طباطبایی قبل از ظهر دوشنبه در همایش تجلیل از بازنشستگان آموزش و پرورش ناحیه یک در کانون فرهنگی مریم قم با بیان اینکه بازنشستگان سرمایه‌های ارزشمند هستند، گفت: بازنشستگان تجارب یک عمر زندگی شغلی را در کارنامه خود ثبت کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: بازنشستگان باید مورد تجلیل قرار بگیرند و با تقدیر و تشکر از آنان می‌توان گوشه‌ای از زحمات این قشر را جبران کرد.

رئیس سازمان بازنشستگی استان قم با بیان اینکه بالغ بر هفت هزار بازنشسته در استان قم وجود دارد، گفت: پنج هزار بازنشسته فرهنگی در استان وجود دارد که 65 درصد بازنشسته‌های استان را پوشش می‌‌دهد.

طباطبایی تصریح کرد: استفاده از آموزه‌های بازنشستگان در پیشبرد بهتر اهداف و موفقیتهای شغلی مفید خواهد بود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات 30 ساله معلمان بازنشسته خاطرنشان کرد: خدمت صادقانه معلمان در آینده کشور تاثیر شگرف دارد و آینده‌ای درخشان را به وجود می‌آورد.

رئیس سازمان بازنشستگی استان قم با بیان اینکه معلمان مبلغانی توانمند در همه زمینه‌ها هستند، بیان داشت: دانش‌آموزان به عنوان سرمایه‌های انسانی در اختیار قشر فرهنگی و فرهیخته کشور قرار دارند تا با آموزش، برای عهده‌گیری مسئولیتهای آینده آماده شوند.

طباطبایی با اشاره به تحصیلات خانه مهر ویژه بازنشستگان اظهار داشت: خانه مهر مکانی مناسب برای بهره‌مندی از تجربیات و آموخته‌های معلمان است تا دانش‌آموزان و جوانان با حضور از رهنمودهای آنها استفاده کنند.

وی تاکید کرد: خاطرات و تجربیات شما قشر فرهنگی و فرهیخته کشور باید به رشته تحریر در آمده تا از خاطرات و ذهنیات محو نشود.

رئیس سازمان بازنشستگی استان قم تصریح کرد: بازنشستگی آغازی از زندگی تازه است و باید برای بهره‌مندی از لحظات آن برنامه‌ریزی کرد تا از دقایق آن بیشترین سود را برد.

کد خبر 1000361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha