باقر خلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه مراسم اختتامیه مسابقات بین اللملی شطرنج ارومیه اظهار داشت: جوایز بر اساس جدول ارائه شده از سوی سازمان تربیت بدنی کشور اختصاص یافته که بر اساس این جدول نیز جوایز بیش از 30 میلیون ریال مشمول مالیات حداقل 20 درصد می شود.
خلیلی اظهار داشت: بر اساس این جدول جوایز بیش از 30 میلیون ریال مشمول حداکثر 35 و حداقل 20 درصد مالیات می شوند که با رایزنی های انجام یافته با فدراسیون شطرنج حداقل 20 درصد را در پرداخت جوایز اعمال کرده ایم.
وی اذعان داشت: ما بر اساس آئین نامه ارسالی از سوی فدراسیون شطرنج عمل کردیم اما مالیات 10 درصدی اعلام شده به ورزشکاران به دلیل اشتباه در اعلام میزان مالیات 25 تا 35 درصدی مشمول جوایز با مبالغ بیش از 30 میلیون ریال نیز شد و موجب اعتراض ورزشکاران شد.
خلیلی گفت: جوایز اهدا شده از محل درآمدهای اتفاقی اداره کل تربیت بدنی آذربایجان غربی که مشمول پرداخت مالیات می شود به ورزشکاران پرداخت شد.
اشتباه در مبلغ چکها به دلیل دو زبانه بودن لیست روی داد
وی در خصوص اشتباه در نوشتن مبالغ چک های ورزشکاران نیز تاکید کرد: این اشتباه نیز به دلیل اینکه لیست اسامی ورزشکاران به دو صورت انگلیسی و فارسی تایپ شده بود ایجاد شد که به سرعت رفع شد.
نظر شما