پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۸

توسعه فضای کتابخانه های مازندران سالانه 170 میلیارد ریال اعتبار می خواهد

توسعه فضای کتابخانه های مازندران سالانه 170 میلیارد ریال اعتبار می خواهد

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندارن گفت: سالانه به 170 میلیارد ریال اعتبار برای دستیابی به فضا و منابع مورد نیاز و همسطح شدن با میانگین کشوری نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، محمداسماعیل امامزاده پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان افزود: وضعیت کنونی کتابخانه های عمومی استان در مقایسه با کشور نامناسب و برای ارتقای این سطح و تامین نیازمندی ها عزم همگانی نیاز است.

به گفته امامزاده، مازندران دارای 92 هزار عضو فعال بوده که شایستگی های زیادی در زمینه فعالیتهای کتابخانه ای دارد که باید فضای آموزشی و کتابخانه ای به استاندارد کشور و شأن مردم ولایتمدار مازندران برسد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران بیان داشت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری چشم انداز 20 ساله نظام مبتنی بر دانایی محوری است و اگر ما بخواهیم الگوی بلامنازع برای جهانیان باشیم باید کتاب و فرهنگ را سرلوحه امورات خویش قرار دهیم.

کد خبر 1001388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha