پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۸۸، ۱۷:۰۹

کشاورزی سنتی نمی تواند متضمن حضور کشور در بازارهای جهانی باشد

کشاورزی سنتی نمی تواند متضمن حضور کشور در بازارهای جهانی باشد

تبریز - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: کشاورزی سنتی با منابع محدود آب و خاک نمی تواند متضمن حضور کشور در بازارهای جهانی و کاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علیرضا بیگی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از پژوهشکده بیولوژی شمالغرب کشور در تبریز افزود: برای جلوگیری از کاهش نقش کشاورزی باید به تجهیزات بیوتکنولوژی مجهز شویم.

وی اضافه کرد: 19 درصد مشاغل آذربایجان شرقی مربوط به کشاورزی است که در صورت عدم استفاده از فناوری بیوتکنولوژی شاهد نزول درصد این مشاغل در استان خواهیم بود.

بیگی اظهار داشت: منابع کشور محدود است و کفایت اداره معیشت و زندگی را نمی کند و باید با بهره مندی از علوم روز در بخش کشاورزی راندمان کار را افزایش دهیم.

وی افزود: مردم باید به وضوح نتایج تحقیقات بیولوژی را در تولید و محصول و وضعیت معیشتی بر پایه کشاورزی خود احساس کنند.

بیگی پژوهشکده بیوتکنولوژی شمالغرب کشور را مرکزی نوپا توصیف کرد و گفت: اکنون در ابتدای راه هستیم و تنها با تلاش و فعالیت پژوهشگران ایرانی است که دستیابی به فناوری های نوین تضمین می شود.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از این پژوهشکده گفت: برای استفاده هر چه بیشتر از این ظرفیت و پتانسیل باید پشتیبانی های لازم از سوی مراکز علمی و پژوهشی و نهادهای بالادستی و همچنین وزارت جهاد کشاورزی صورت بگیرد.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: نتیجه کار باید از مراکز تحقیقاتی خارج شده و نتیجه عمل را در سطح زمین های کشاورزی نشان دهد.

وی با بیان اینکه باید دامنه اثرگذاری این پژوهشکده بیشتر فراهم شود افزود: تحقیق و پژوهش عرصه ای زمانبر است اما نتایج موثری در پی دارد.

کد خبر 1001957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha