پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۱۱

پول‌گذاری روزانه 200 میلیارد ریالی بانک سپه در دستگاه‌های خودپرداز

رئیس اداره بانکداری الکترونیک بانک سپه از پول‌گذاری روزانه 200 میلیارد ریالی این بانک در دستگاه‌های خودپرداز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ‌حسین صلواتی افزود:‌ کشیکهای شبانه روزی حتی در روزهای تعطیل مسایل و مشکلات دستگاه های خودپرداز بانک سپه را بررسی و جهت رفع آن در اسرع وقت اقدام می کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای بروز کردن خدمات الکترونیکی بانک و دستگاه های خودپرداز، گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده امکان انتقال وجه از عابر بانک سپه به سایر عابر بانک های عضو شتاب از بهمن ماه سال جاری آغاز و تا پایان سه ماهه ابتدای سال 89 تکمیل خواهد شد.

صلواتی، ‌تعداد تراکنشهای مالی شتاب بانک سپه شامل پذیرندگی و صادرکنندگی طی شش ماهه ابتدای سالجاری را بالغ بر 48 میلیون فقره عنوان کرد.

رئیس اداره الکترونیک بانک سپه در خصوص تعداد کارت بانک های صادر شده عابر بانک شامل کوتاه مدت، قرض الحسنه، ‌مهر امام رضا (ع) و بن کارت را پنج میلیون و 850 هزار مورد ذکر کرد و گفت: سرانه صدور کارت‌های عابر بانک سپه 300/3 است که شاخص قابل توجهی است.

وی، ‌تعداد دستگاه‌های خودپرداز بانک را هزار و 274 مورد عنوان کرد و افزود: 70 درصد شعب بانک سپه مجهز به دستگاه خودپرداز است.

صلواتی با بیان آنکه‌ 260 دستگاه جدید خودپرداز بزودی به این شبکه اضافه خواهد شد، گفت: با اضافه شدن این تعداد خودپرداز زمینه ارایه خدمات هرچه بهتر به مشتریان ومردم فراهم می شود.

کد خبر 1002929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha