پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۲۵

درحرم رضوی؛

دو هزار دانش آموز پسر به مناسبت شهادت حضرت قاسم(ع) گردهم آمدند

دو هزار دانش آموز پسر به مناسبت شهادت حضرت قاسم(ع) گردهم آمدند

مشهد - خبرگزاری مهر: به مناسبت بزرگداشت شهادت حضرت قاسم ابن الحسن (ع) دو هزار دانش آموز پسر امروز در حرم رضوی گردهم آمدند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، با توجه به اینکه ششم محرم روز نوجوان کربلا حضرت قاسم ابن الحسن است دو هزار نفر از دانش آموزان پسر مشهدی برای بزرگداشت این الگوی نوجوانان عاشورایی در حرم رضوی گرد هم آمده و به سوگ نشستند.

این گردهمایی توسط شورای هماهنگی تشکل های دانش آموزی خراسان رضوی با همکاری هیئت انصار المهدی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان مشهد در رواق دار الحجه حرم مطهررضوی برگزار می شود.

این همایش نیز در جهت هویت بخشی و الگو دهی در مسیر تکامل به نوجوانان به لحاظ ظرفیت معرفتی نوجوان کربلا، حضرت قاسم(ع) برگزار شد.

در این همایش حجت الاسلام نظافت مسئول آموزش مرکز حوزه های علمیه مشهد و حسین هژبری رئیس اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی حضور داشتند.

کد خبر 1005608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha