به گزارش خبرنگار مهر در رشت، نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای مسکن که با حضور وزیر مسکن در رشت برگزار شد، افزود: وزارت مسکن از طریق سازمان نقشه برداری این امکان را فراهم کند تا مشکل صدور سند، تغییر کاربری ها و صدور پروانه برطرف شده و مردم از بلاتکلیفی رها شوند.
وی همچنین از وزیر مسکن خواست امکان استفاده شهر رشت از مزایای مربوط به کلانشهرها از جمله ساخت قطار شهری فراهم شود.
محمد یاری با اعلام اینکه قطار شهری مهمترین نیاز استان است، افزود: با توجه به تصویب 20 هزار میلیارد ریال در سال از سوی مجلس برای متروی تهران، خواستار تعیین تکلیف این پروژه شد.
وی اظهار داشت: استان گیلان به عنوان یک استان حادثه خیز که همواره با حوادثی مانند سیل، وزش باد، آتش سوزی، صاعقه، رانش زمین و برف مواجه است، از اینرو تامین اعتبار و کمکهای بلاعوض به حادثه دیدگان استان امری ضروری است.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان ادامه داد: تسهیلات بهسازی مسکن روستای توسط بانکها به شیوه های مختلف عملی می شود که انتظار داریم سیاستهای واحد به ویژه ضمانت زنجیره ای اجرا شود.
وی یادآور شد: با توجه به تاسیس دفاتر نمایندگی مسکن و شهرسازی در 16 شهر استان گیلان که بعضا اجرایی شده است، خواستار موافقت با جذب حداقل یک نفر نیروی بومی با تحصیلات مرتبط شد.
نظر شما