پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۵۵

نماینده خبرگان درگفتگو بامهر:

در مقابله با اغتشاشات به معیارهای قانونی توجه جدی شود

در مقابله با اغتشاشات به معیارهای قانونی توجه جدی شود

یک عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر ضرورت برخورد با اغتشاشگران روز عاشورا خواستار آن شد که در برخورد با این افراد معیارهای قانونی مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله سید صابر جباری در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص وقایع روز عاشورا گفت : پس از این وقایع برخی برخوردهای شدید با این افراد را مورد تاکید قرار داده و برخی دیگر نیز خواستار مقابله متعادل تری شده اند ، ولی آنچه مسلم است اینکه دل مردم از این وقایع آزرده شده و باید هرچه سریعتر با کسانی که به شعائر اسلامی اهانت کرده اند برخورد شود.

امام جمعه بهشهر با تاکید بر اینکه باید همگان تابع قانون باشند، گفت: آنهایی که در روز عاشورا احترام این روز را نگه نداشته اند، بدانند که در واقع احترام امام خود را نگه نداشته و بدین وسیله به اسلام توهین کرده اند.

وی افزود: اهانت به جایگاه مقدس ولایت فقیه نیز در همین مسیر بوده و هرکس از این جایگاه هتک حرمت کند حرمت ائمه را مورد هتک قرار داده است.

آیت الله جباری با اشاره به تخریب اموال عمومی در این روز گفت: این گونه اقدامات تصرف در اموال دیگران بوده و حرام شرعی است و عمل حرام در روزی مثل عاشورا خود عملی بدتر است.

این عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: به هر حال مردم خواستار برخورد با این افراد بوده و می خواهند که به طور قانونی و عاقلانه از ادامه این تنش ها جلوگیری شود و مقصرین هم به سزای عمل خود برسند.

کد خبر 1007854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha