به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، حجت الاسلام محمدرضا میرتاجالدینی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران پارلمانی با اشاره به عزم دولت برای ارایه برنامه پنجم و بودجه 89 اظهار داشت: این دو لایحه به صورت قطعی هفته آینده به مجلس تقدیم می شود اما روز بررسی آن به وقت مجلس بستگی دارد.
وی افزود: احتمالاً یکشنبه یا سه شنبه هفته آینده برنامه به مجلس تقدیم خواهد شد چون رئیس جمهور یک سفر خارجی در پیش دارد با توجه به این برنامه ، زمان ارایه برنامه و بودجه تنظیم می شود.
میرتاج الدینی درباره لایحه هدفمند کردن یارانه ها تصریح کرد: پیشنهادات در کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی بررسی شده و مصوبه این کمیسیون بخشی از نظرات دولت را تامین کرده اما بخش دیگر جای بحث دارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که تکلیف لایحه هدفمند کردن یارانه ها، هفته آینده مشخص شود.
بنا بر گزارش مهر ، این در حالی است که رئیس کمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی مجلس امروز چهارشنبه از آماده بودن لایحه هدفمندی برای ارائه در صحن علنی مجلس و جزئیات آن خبر داد و گفت: در اصلاحی که به منظور تامین نظر شورای نگهبان صورت گرفت فکر می کنیم نظر دولت و خواست مجلس را تامین کرده ایم.
نظر شما