منصور فرجي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه اكثر ترك تحصيل ها در مقطع راهنمايي تحصيلي صورت مي پذيرد ، افزود : دانش آموزان خصوصا در دوران بلوغ با توجه به بحران هاي اين دوره نياز به مشاور دارند و اين در حالي است كه در مدارس راهنمايي هيچ پست مشاوري وجود ندارد.
وي با تاكيد بر كمبود حداقل 30 هزار مشاور در مدارس مقطع راهنمايي تحصيلي افزود : هر چند كه وزارت آموزش و پرورش مجوز استخدام 42 هزار معلم را از سازمان مديريت و برنامه ريزي گرفته است اما هيچ پست مشاوره اي براي مدارس راهنمايي تحصيلي درنظر گرفته نشده است.
معاون مدير كل آموزش و پرورش مقطع راهنمايي تحصيلي اظهار كرد : هر چند كه معلمان با آموزش در طرح " احياي نقش مشاور در مدارس " با نكاتي درباره مشاوره آشنا مي شوند اما در بسياري از موارد مسايل و مشكلات مشاوره اي دانش آموزان به اندازه اي است كه براي حل آن نياز به متخصص مشاوره است.
وي با اشاره به اينكه طرح " احياي نقش راهنماي معلم " از سال گذشته اجرا مي شود ، گفت : در سال تحصيلي آينده اعتباري حدود 400 ميليون تومان براي طرح " احياي نقش راهنماي معلم " پيش بيني شده است كه با اين اعتبار بيش از 10 درصد از معلمان مقطع راهنمايي تحصيلي تحت پوشش دوره هاي اين طرح قرار مي گيرند.
نظر شما