پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۳۹

گودرزی در گفتگو با مهر:

شانس قهرمانی در گروه را از دست دادیم

شانس قهرمانی در گروه را از دست دادیم

سرمربی تیم کشتی آزاد صنایع و معادن همدان گفت: کشتی نگرفتن برابر تیم گاز مازندران در ساری باعث شد تا عملا شانس قهرمانی درگروه را از دست بدهیم.

سعید گودرزی درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: تمرینات تیم برای حضور درهفته پنجم رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد از روز دوشنبه در شهرهمدان آغاز شده است و ما برای دیدار با تیم گاز مازندران آماده می شویم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در دور رفت به دلیل اجازه حضور پیداکردن کشتی گیر خارجی خود در ساری مقابل تیم گاز مازندران توسط فدراسیون کشتی،از سوی مسئولان تیم به ما تکلیف شد تا مقابل تیم گاز مازندران حاضر نشویم، عملا 7 بر صفر بازنده شدیم و شانس سرگروهی را از دست دادیم.

سرمربی تیم کشتی آزاد صنایع ومعادن همدان تصریح کرد: باید به تصمیم مسئولان تیم احترام می گذاشتیم و برخلاف میل باطنی ام تیم از این رقابت کنار کشید زیرا ما در بدترین شرایط با نتیجه 4 بر3 بازنده می شدیم و بنابراین روز دوشنبه 14 دی ماه شانس بالایی برای صدرنشینی گروه داشتیم.

وی تاکید کرد: اسرافیلوف و گایداروف کشتی گیران خارجی ما در جمع ما حضور دارند اما امکان دارد تا این کشتی گیران خارجی به دلیل حساس نبودن دیدار با گازی ها در این دیدار به میدان نروند.

گودرزی اظهار داشت: جمال میرزایی تمرینات خود را به خوبی دنبال کرده است و کم کم به شرایط آرمانی نزدیک می شود و می تواند در مسابقات مهم پیش رو کمک حال ما باشد.

وی درپایان خاطرنشان کرد: برای دیدار روز دوشنبه با تیم گاز مازندران با بررسی ترکیب این تیم نسبت به چینش نفرات خود در این دیدار اقدام خواهیم کرد و برای کسب بهترین نتیجه در همدان به مصاف مازندرانی ها می رویم.

کد خبر 1009377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha