پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۴۰

گزیده روزانه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در استانها

گزیده روزانه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در استانها

خبرگزاری مهر - گروه استانها: اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی در استانهای زنجان و هرمزگان همچنین موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، کنگره شعر عاشورایی و معاونت پژوهشی و آموزشی این سازمان را در خبرگزاری مهر می خوانید.

- موسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، ویژه‌نامه "این جعبه جادویی" را با موضوع کودک و تلویزیون منتشر کرد. این ویژه‌نامه در پنج بخش اصلی "گپی دوستانه"، "ماجراهای اوگی و ریزه میزه‌ها"، "نوجوانی جسور به نام سندباد"، "ماجرای روباتها" و "داستان سه راهزن»"تدوین شده است. بخش "گپی دوستانه"، مجموعه پنج مقاله با موضوع کودک و تلویزیون است که از جمله این مقالات می‌توان به "پرده نقره‌ای"،‌ "پت و مت چگونه زندگی می‌کنند؟"،‌ "90 فیلم سینمایی، برای 90 روز تعطیلی"، "مصاحبه با مجریان کودک" و "کودک دیروز، پورنگ امروز، پدربزرگ فردا" اشاره کرد.

- کتاب "سیری در سیمای جوانان" نوشته "جواد سبحانی‌نیا" از سوی انتشارات پژوهشکده باقر‌العلوم(ع) وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی منتشر شد. این کتاب در شش فصل با هدف پردازش مشکلات نسل جوان که ریشه در نابسامانی‌های فکری و روانی دارد، نگارش یافته است. در این نوشتار، سیمای نسل نو، آسیب شناسی جوانی و راهکارهای نوین تربیتی با توجه به نقش مهم و سرنوشت‌ساز جوانان در جامعه مورد بحث قرار گرفته و مطالب نو و متنوع تربیتی و فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی در قالب جلوه‌های جذاب، جدید، ارتباط نهادینه و نظاممند با جوانان، براساس آموزه‌های مذهبی و زلال معارف ناب دینی تدوین شده است.

- معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی از نمایشگاه "تازه‌های نشر" که به‌همت دفتر تهیه و تالیف متون و نشریات و کتابخانه مرکزی این معاونت برپا شده بود، بازدید کرد. حجت‌الاسلام سیدجواد موسوی هوایی در این بازدید با اشاره به اهمیت برپایی نمایشگاه تازه‌های نشر به کارشناسان و کارکنان سازمان توصیه کرد که برای آگاهی از عناوین آخرین کتابهای چاپ شده توسط ناشران مختلف کشور از این نمایشگاه بازدید کنند.

- بخشهایی از زندگی شهید "محمد حسن نژاد" از برنامه رادیویی "با ستاره‌ها" پخش شد. برنامه "باستاره‌ها" بخشهای مختلف معرفی شهید از بدو تولد تا زمان شهادت، گزارش و مصاحبه با خانواده و همرزمان شهید، قطعه نمایشی رادیویی بازسازی شده از گوشه‌هایی از زندگی شهید را شامل می‌شد. برنامه یادشده در ادامه تولید برنامه های رادیویی اداره کل امور هنری و نمایشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری شبکه سراسری رادیو فرهنگ یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 16 تا 16 و سی دقیقه بر روی موج 7/206:FM و 558:AM پخش می شود.

- نشست نقد و بررسی "افسانه معنویت در آثار پائولو کوئیلو" از سلسله نشستهای میز اندیشه دفتر برنامه‌ریزی و توسعه پژوهشهای کاربردی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار ‌شد.

- موسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، اسامی سه نفر از برندگان دوره آموزش مجازی طنز نویسی را اعلام کرد. مانی ستایش با 226 امتیاز، محمود برده‌گر هدشی با 196 امتیاز و حسام صدیقی با 184 امتیاز نفرات اول تا سوم این دوره آموزشی هستند. این دوره همزمان با عید سعید فطر با صد و هفتاد و دو شرکت کننده، کار خود را آغاز کرد. علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی www.tebyan.net مراجعه کنند.

- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان در اولین کنگره شعر عاشورایی استان زنجان گفت: سرافرازی، ایثار، عزت و شرافت، زبان شعر عاشورایی است. حجت الاسلام علی دشتکی با بیان اینکه شعر و ادبیات هر قوم، مکتب و آئین، اندیشه و افکار آن ملت است، افزود: شعر شیعی نماد تفکر، اعتقادات و فرهنگ شیعه است.

- ستاد کمیته اجرایی مراسم دهه فجر با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان و روحانیون طرح هجرت و مستقر حاجی آباد هرمزگان در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد. حجت الاسلام سعید نصیری، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی حاجی آباد در این نشست در خصوص اهمیت ایام دهه فجر مطالبی را عنوان کرد.

کد خبر 1009663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha