پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ دی ۱۳۸۸، ۱۳:۵۷

ضیغمی خبر داد:

اساسنامه تشکیل انجمنهای حمایت از حقوق مصرف ‌کننده تدوین می‌شود

معاون وزیر بازرگانی از نهایی شدن تدوین اساسنامه تشکیل انجمنهای حمایت از حقوق مصرف ‌کننده تا یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بازرگانی، محمدعلی ضیغمی با اشاره به برگزاری نخستین جلسه شورای موسس انجمنهای حمایت از حقوق مصرف‌کننده با حضور وزیر بازرگانی و تنی چند از روسای سازمانهای مرتبط‌، گفت: در این جلسه، اساسنامه تدوین ‌شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد کارگروهی با عضویت نمایندگان همه دستگاههای حاضر در شورای موسس تشکیل شود و به نهایی کردن اساسنامه تا حداکثر یک ماه دیگر بپردازد.

معاون وزیر بازرگانی‌ افزود: تاسیس انجمنهای حمایت از حقوق مصرف‌ کننده‌، یکی از اقدامات جدی وزارت بازرگانی در راستای اجرای قانون حمایت از حقوق مصرف‌ کننده است که با توجه به اهمیت آن، نخستین گام در این زمینه به شمار می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه مقدمات لازم برای ایجاد این انجمنها در اسرع وقت فراهم می‌شود، اظهار داشت: برای اجرای بخشهای مختلف قانون حمایت از مصرف ‌کننده، بازه‌های زمانی متعددی از سه تا شش ماه در نظر گرفته شد‌ اما کارهای اجرایی تشکیل انجمنهای حمایت از حقوق مصرف ‌کننده با سرعت بیشتری انجام می شود چرا که پیش‌بینی لازم توسط سازمان، پیش از زمان مقرر صورت گرفته بود.

وی دبیری شورای موسس انجمنهای حمایت از حقوق مصرف‌ کننده را برعهده سازمان حمایت مصرف ‌کنندگان و تولید کنندگان دانست و گفت: مسوولیت این شورا با وزیر بازرگانی است و نمایندگانی از وزارتخانه‌های دادگستری، صنایع و بهداشت، موسسه استاندارد، کانون وکلا، نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر در آن حضور دارند.

گفتنی است، قانون حمایت از مصرف ‌کنندگان چندی پیش با حمایت دولت از حقوق مصرف ‌کنندگان و تضمین اجرای مقررات استاندارد‌، ترویج روش درست عرضه و استفاده از کالا، مقابله با اخلال در عرضه کالا و خدمات‌، پیشگیری از احتکار و افزایش قیمتها‌، کاهش خطرات جنبی ناشی از استعمال نادرست کالا و خدمات‌، تعیین ضوابط قانونی حاکم بر تولید، توزیع‌، فروش و مصرف‌، تعیین مرجع رسیدگی به تخلفات ناشی از جریان ناصحیح عرضه کالاها و خدمات و پیش‌بینی راههای مناسب جبران خسارات وارده بر مصرف‌کنندگان‌، به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید‌.

در این قانون، همچنین بر تشکیل انجمنهای حمایت از حقوق مصرف ‌کنندگان به ‌منظور ساماندهی مشارکتهای مردمی در اجرای سیاستها و برنامه‌های حمایت از حقوق مصرف‌ کنندگان تاکید شده و به موجب ماده 10 آن‌، شورای عمومی موسس موظف شده است اساسنامه انجمنهای مذکور را تصویب و تسهیلات لازم را برای مشارکت مردمی فراهم سازد.

کد خبر 1009827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha