به گزارش خبر گزاري مهر ، عرقيات در گفتگويي با خبر گزاري فرانسه گفت : اين نشست عصر امروز يا صبح فردا برگزار خواهد شد .
وي افزود : ما از آنها خواهيم خواست كه ازشهرها كرانه باختري عقب نشيني كنند تا فرصتي به پليس و سرويسهاي امنيتي ما داده شود تا كنترل وضعيت امنيتي و استفاده از سلاحها را بر عهده گيرند .
بنابر اين گزارش عريقات هيچ اشاره ايي به افرادي كه در اين نشست شركت خواهند داشت نكرد .
كرانه باختري در هفته هاي اخير شاهد افزايش بي نظمي و قانون شكني مانند آدم ربايي ، حمله به ساختمانهاي دولتي و به آتش كشيدن آنها بوده است .
تماسهاي رده بالا بين فلسطينيان و اسرائيليها از ماهها پيش متوقف شده است اما نشست بين مقامات امنيتي به طور منظم برگزار مي شود .
گفتگوي تشكيلات خودگردان و رژيم صهيونيستي درباره استقرار نيرو هاي امنيتي در كرانه باختري
صائب عريقات وزير امور مذاكرات تشكيلات خود گردان فلسطين امروز اعلام كرد : مقامات فلسطيني با همتايان اسرائيلي خود براي گفتگو در باره احتمال استقرار دوباره نيرو هاي امنيتي مسلح در خيابانهاي كرانه باختري ديدار خواهند كرد .
کد خبر 101033
نظر شما