به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد در مصاحبه مشترک مطبوعاتی با "امامعلی رحمان" همتای تاجیک خود در کاخ ملت شهر "دوشنبه"، اظهار داشت: ایران و تاجیکستان پیکری واحد هستند که فرهنگ، دین، زبان، تاریخ، آداب و رسوم و منافع مشترک دارند و در طول تاریخ بین مردم ما عشق و علاقه وجود داشته است.
وی افزود: در دوران استقلال تاجیکستان این علاقه به طور کامل خود را نشان داد و امروز خود را در خانه و وطن خود و در بین خواهران و برادرانمان حس می کنیم .
رئیس جمهوری اسلامی ایران، روابط ایران و تاجیکستان را راهبردی، عمیق، مستحکم و پایدار توصیف کرد و گفت: هیچ عاملی نمی تواند این روابط پایدار و برادرانه را سست کند.
وی با بیان اینکه روابط دو کشور در حال گسترش است، ادامه داد: ما مصمم هستیم این روابط تا حد امکان ارتقا یابد.
احمدی نژاد به همکاری های ایران و تاجیکستان در بخش های مختلف از جمله سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: در گفتگوی امروز با رئیس جمهوری تاجیکستان، ضمن بررسی راه های گسترش همکاری ها، مسائل منطقه ای و جهانی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم های خوبی گرفته شد.
وی همچنین گفت: حضور نظامی در برخی از کشورهای منطقه، به ناامنی در این بخش از گیتی دامن زده و ما خواهان بازگشت صلح و امنیت در کشور دوست و برادر افغانستان هستیم.
وی اظهار امیدواری کرد که سفر وی به تاجیکستان گام بلندی در توسعه مناسبات و همکاری های بین ایران و این کشور باشد.
رئیس جمهوری اسلامی ایران با اظهار امیدواری به اینکه "طرح هایی که جبهه استکباری برای گسترش ناامنی در منطقه و تسلط بر برخی از کشورها می ریزد، هر چه زودتر پایان یابد"، افزود: حضور نظامی در برخی از کشورهای منطقه، به ناامنی در این بخش از گیتی دامن زده و ما خواهان بازگشت صلح و امنیت در کشور دوست و برادر افغانستان هستیم .
محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران بامداد دوشنبه (امروز) برای یک سفر رسمی دو روزه وارد شهر "دوشنبه" پایتخت تاجیکستان شد و در کاخ ملت این شهر مورد استقبال رسمی امامعلی رحمان رئیس جمهوری این کشور قرار گرفت.
بنابراین گزارش، همچنیند احمدینژاد ظهر روز دوشنبه در جریان سفر به تاجیکستان با حضور در میدان دوستی به مجسمه اسماعیل سامانی که به عنوان نماد ملی تاجیکستان شناخته میشود با اهدای تاج گل ادای احترام کرد.
نظر شما