پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۵۹

ابوالحسنی:

اجرای قانون مبارزه با پولشویی زمینه‌ساز شفافیت اقتصاد است

دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی، ابلاغ و اجرای قانون مبارزه با پولشویی را زمینه‌ساز شفافیت در نظام مالی و اقتصادی کشور اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت اقتصاد، اصغر ابوالحسنی ایران را یکی از کشورهای فعال در زمینه مبارزه با پولشویی خواند و گفت: ایران همگام و همسو با سایر کشورهای جهان مبارزه با پولشویی را در دستور کار خود قرار داده است.

دبیرشورای عالی مبارزه با پولشویی، با اشاره به ابلاغ آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، اجرای این آئین نامه را زمینه ساز شفافیت در نظام مالی و اقتصادی کشور دانست و آن را گامی بزرگ در جهت شفاف سازی بازار پول و روابط اقتصادی بخشهای خصوصی، دولتی و تعاونی ایران با سایر کشورها اعلام کرد.

ابوالحسنی با اشاره به منافع بسیار حاصل از اجرای این قانون، گفت: قانون مبارزه با پولشویی منافع کوتاه مدت و بلندمدتی برای اقتصاد کشور دارد، به نحوی که منجر به افزایش اعتماد فعالان اقتصادی به بازارهای صنعت از جمله بازار پول، سرمایه  کالا و خدمات می شود.

وی همچنین از برگزاری همایشی با حضور کارشناسان ایرانی و خارجی در 30 دی ماه سالجاری با عنوان اولین همایش مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در ایران خبر داد.

کد خبر 1011316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha