پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ دی ۱۳۸۸، ۱۵:۰۱

فرهادی قمی:

مبادلات تجاری قم و ازبکستان باید گسترش یابد

مبادلات تجاری قم و ازبکستان باید گسترش یابد

قم - خبرگزاری مهر: رایزن ایران در ازبکستان بر لزوم نقش آفرینی پررنگ بازرگانان قمی و گسترش همکاری در مبادلات تجاری قم و ازبکستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سیدمجتبی فرهادی قمی قبل از ظهر سه‌شنبه در کمیته توسعه صادرات استان قم با اشاره به ظرفیت‌ و پتانسیل‌های اقتصادی مناسب در استان قم گفت: شناسایی هر چه بیشتر فرصت‌های بازار ازبکستان‌، بازاریابی و تشکیل یک کمیسیون مشترک بازرگانی بین ایران و ازبکستان ضروری است.

وی با بیان اینکه پسته، کفش ماشینی، کاشی و سرامیک مهمترین اقلام صادراتی استان قم را به ازبکستان را تشکیل می‌دهد، خاطرنشان کرد: بیش از 12 درصد کاشی و سرامیک تولید شده در استان قم به بازار مصرف کشور ازبکستان صادر می‌شود و الیاف پلی استر و پلیمرها از دیگر اقلام صادراتی استان قم در سال 88 است.

فرهادی در ادامه با اشاره به جغرافیای سیاسی و اقتصادی کشور ازبکستان اظهار داشت: دورنمای اقتصادی کشور ازبکستان در مقابل با بحران اخیر اقتصادی در جهان کارنامه موفقی داشته است و رشد 9 درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2008 نشان دهنده این موفقیت است.

وی با بیان اینکه گاز طبیعی و پنبه عمده ترین صادرات ازبکستان است، افزود: ساختار تجاری ازبکستان تقریباً تک محصولی است و این کشور دومین صادرکننده پنبه در جهان است و ماشین آلات و لوازم مرتبط با این صنعت اصلی ترین کالاهای وارداتی به ازبکستان را تشکیل می دهد.

رایزن ایران در ازبکستان در پایان با تأکید بر ارتقای نگاه و دیدگاه تجاری ایران به سمت توسعه صادرات غیرنفتی بیان داشت: از آنجایی که ایران مهمترین خط ترانزیت کشورهای آسیای میانه به ویژه کشور ازبکستان محسوب می شود رفت و آمد تجار دو طرف و تسهیل و حمایت لازم از آنها می تواند سهم ارزش افزوده و توان صادرات ایران را از حیث درآمد بالا ببرد.

کد خبر 1011906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha