پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۰۶

نیروگاه گازی بوئین زهرا سال آینده افتتاح می شود

نیروگاه گازی بوئین زهرا سال آینده افتتاح می شود

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین از بهره‌ برداری نیروگاه گازی در بوئین زهرا در سال آینده خبر داد.

یوسف جبارزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: شرکت توزیع نیروی برق استان تولید 100 مگاوات انرژی از طریق نیروگاه‌های بادی را در دستور کار دارد که 30 مگاوات آن در جنوب شهر تاکستان و در سایت ایران خودرو کلنگ ‌زنی خواهد شد. 

جبازاده گفت: ساخت نیروگاه گازی بوئین زهرا که از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است در دست اجراست که امیدواریم در صورت نبود مشکل اعتباری سال آینده به مرحله بهره‌برداری برسد.

جبارزاده همچنین از راه اندازی نیروگاه بادی سیاهپوش در استان خبر داد و یادآورشد: در صورت احداث این نیروگاه زمینه تولید 16.8 مگاوات انرژی برق در استان فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از انرژی الکتریکی که از جمله انرژیهای پاک اما پرهزینه است، خاطر نشان کرد: انرژی الکتریکی چون سهل و آسان به دست می‌آید بی‌رویه استفاده می شود و فرهنگ غلط مصرف موجب شده که سالانه هزینه های سنگینی برای تولید انرژی در کشور هزینه شود در حالی که با آموزش مردم به ویژه در سنین کودکی می توانیم به نهادینه شدن فرهنگ مصرف در میان خانواده ها و جامعه کمک کنیم.

جبارزاده کاهش تلفات، مصرف بهینه، تولید متمرکز و رعایت الگوی مصرف را از راهکارهای کاهش مصرف انرژی ذکر کرد.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین با اشاره به پرداخت یارانه انرژی الکتریکی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده هر کیلووات ساعت انرژی الکتریکی 77 تومان و سه ریال است در حالی که هزینه دریافتی با پرداخت یارانه در بخش خانگی 16 تومان و صنعت 22 تومان است.

وی اشاره به پایین بودن قیمت انرژی در کشورمان خاطر نشان کرد: قیمت هر کیلو وات ساعت انرژی در کشور ژاپن در بخش خانگی 220 تومان و در ایران 16 تومان و در بخش صنعت در کشور ژاپن 140 تومان و در کشور ما 22 تومان است که ارزان بودن انرژی سبب شده تا ضمن مصرف بی رویه، مسئله صرفه‌جویی نیز در این حوزه مورد بی توجهی قرار گیرد.

وی یادآور شد: در استان قزوین با یک میلیون و 250 هزار نفر جمعیت حدود دو هزار میلیارد تومان برای تأمین برق استان از طریق شبکه‌ها، تأسیسات و نیروگاه در منطقه سرمایه گذاری شده است.

جبارزاده گفت: هم اکنون 100 درصد جمعیت شهری و 99.6 درصد جمعیت روستایی استان از تسهیلات روشنایی برق برخوردار هستند و برای ظرفیت‌ سازی و پذیرش متقاضیان جدید صنعت برق، 9 پروژه  مهم با 220 میلیارد تومان اعتبار در استان اجرا خواهد شد که انتظار می رود این طرحهای مهم تا پایان سال 89 به بهره‌ برداری برسد. 
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین افزود: در حال حاضر چهار روستا و دو امامزاده از انرژی خورشیدی استفاده می ‌کنند که با توجه به قابلیت استان درصددیم با استفاده بیشتر از ظرفیت موجود بهره گیری از انرژیهای بادی را در استان توسعه دهیم.

کد خبر 1012437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha