عبدالحسین ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان این مطلب افزود: جایگاه نظارت به خوبی در کشور شناخته نشده است و زیرا اغلب مسئولان به نظارت بر عملکرد واکنش منفی نشان می دهند در حالیکه مدیر درست کار باید از نظارت بر فعالیتش استقبال کرده و مشکلی با این امر نداشته باشد.
عضو کمیسیون سیاست داخلی و شوراهای در خصوص تعدد دستگاه های نظارتی در کشور نیز تاکید کرد: نظارت از سوی چند دستگاه متفاوت نقطه قوت این امر در کشور به شمار رفته و موجب پوشش غفلت یک دستگاه از یک اداره دولتی می شود.
وی در عین حال تصریح کرد: ولی باید میان این دستگاه ها یک نهاد بالادستی باشد که اقدامالت آنان را هماهنگ کرده و مانع موازی کاری آنها شود.
ناصری در ادامه نظارت عمومی را یک فرصت بزرگ برای کشور دانست و گفت: رسانه ها کم و بیش از این فرصت به عنوان نمایندگان افکار عمومی استفاده خوبی کرده و نقص ها را به مسئولان گوشزد می کنند ولی نمی توان کانالی غیر از این گونه تشکیلات را برای مردم در نظر گرفت، زیرا موجب از هم گسیختگی ساختار اداری می شود.
وی امر به معروف و نهی از منکر را فریضه ای در همین مسیر دانست و گفت: این امر با همان کیفیتی که در منابع دینی آمده موثر بوده و می تواند در اصلاح انحرافات اداری موثر واقع شود.
نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه مکانیزم برخورد با متخلفان در سیستم نظارتی کشور اشکال دارد، گفت: دستگاه های نظارتی به خوبی به کار خود رسیدگی کرده و گزارشهای مستندی را هم از برخی تخلفات تهیه می کنند ولی به دلیل همین اشکال برخوردی جدی با متخلفان صورت نگرفته و این گزارشات بلااثر می ماند.
کد خبر 1012653
نظر شما