به گزارش خبرنگار مهر، فیلمبرداری این فیلم قرار است از ماه ژوئن آغاز شود و برنامهریزی اکران آن هم برای اوایل سال 2011 انجام شده است. در این فیلم دنیل کریگ بازیگر انگلیسی برای سومین بارنقش جیمز باند مامور 007 را ایفا خواهد کرد.
فیلم قبلی جیمز باند با عنوان " ذرهای آرامش" توسط مارک فورستر که در سال 2008 ،586 میلیون دلار در سراسر جهان فروش داشت. بیست و سومین فیلم از مجموعه جیمز باند به تهیهکنندگی استودیوی مترو گلدوین مه یر ساخته خواهد بود.
مندز پیش از این کمتر در ژانر اکشن فیلمی ساخته است. او آخرین بار در سال 2005 یک اکشن جنگی با عنوان "جارهد" ساخته که به داستان حضور نیروهای آمریکایی در جنگ اول خلیج فارس و حضور این نیرو ها در کویت میپردازد.
مندز پارسال یک کمدی جادهای با عنوان "راهی که میرویم " ساخته بود. در کارنامه فیلمسازی مندز کارگردانی فیلمهای "رویای آمریکایی"، "جاده ای به سوی پردیشن" و "جاده رولوشنری" به چشم میخورد.
نظر شما