به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، علی کریمی پیش از ظهر پنجشنبه در جمع خیرین مسکن ساز شهرستان لامرد افزود: پیش بینی می شود با واگذاری 71 هزار واحد مسکونی طرح مسکن مهر به انجمن خیرین مسکن ساز این رقم به مرز 100 هزار واحد در سطح کشور برسد.
وی افزود: تا پایان سال جاری افزون بر دو هزار واحد به مرحله بهره برداری می رسد که در سال 89 این رقم به شش هزار واحد افزایش می یابد که برای هر یک از این واحدها مبلغ 15 میلیون تومان وام پیش بینی شده و با توجه به پرداخت قیمت زمین توسط خیرین، متوسط قیمت تمام شده هر واحد حدود 25 میلیون تومان خواهد بود که سه میلیون تومان آن توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مشارکت خواهد شد و خیرین مسکن ساز به ازای هر واحد می توانند شش تا هفت میلیون تومان در امر احداث مسکن مشارکت کنند.
در ادامه این نشست مدیرعامل انجمن خیرین مسکن ساز استان فارس نیز گفت: از بدو تاسیس این انجمن در سال 84 در سطح استان تاکنون عملیات اجرایی حدود 400 واحد مسکونی در شهرهای شیراز، لار، خرم بید و ارسنجان آغاز شده که از این تعداد 48 واحد مسکونی در شیراز به عنوان اولین پروژه خیرین مسکن ساز در سطح کشور به بهره برداری رسید و مابقی واحدها نیز با 65 درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت بوده که در سال 89 به بهره برداری می رسد.
شمس ارجمندی افزود: حدود دو هزار واحد مسکونی در دست طراحی در 11 شهر استان فارس از سوی این انجمن قرار دارد که عملیات اجرایی آن توسط خیرین مسکن ساز در سال آینده صورت می گیرد که طبق تعهد آنها واحدهای مذکور طی دو سال با هزینه ای افزون بر 700 میلیارد ریال به اتمام می رسد.
وی تصریح کرد: بر اساس تفاهمنامه ای با وزارت مسکن و شهرسازی زمین مورد نیاز جهت ساخت سه هزار واحد مسکونی توسط مسکن و شهرسازی به صورت رایگان در شهرهای استان در اختیار این انجمن قرار خواهد گرفت تا بوسیله خیرین مسکن ساز، مسکن افراد نیازمند تحت پوشش خود را ساخته و به آنها واگذار شود.
مدیرعامل انجمن خیرین مسکن ساز استان فارس تاکید کرد: در هریک از شهرهای استان که خیرین مسکن ساز آمادگی ساخت مسکن جهت محرومین را داشته باشند این انجمن آمادکی را دارد که نسبت به تاسیس شعبه خود در آن شهر متشکل از خیرین همان شهر اقدام کند و در این راستا با توجه به استقبال خوب خیرین مسکن ساز شعبه این انجمن در مرکز لامرد راه اندازی می شود.
وی متذکر شد: تاکنون این انجمن در شهرستانهای کازرون، نی ریز، لارستان، خرم بید وارسنجان شعبه دایر کرده است.
نظر شما