به گزارش خبرگزاری مهر، در اطلاعیه سفارت ایران در پکن آمده است : در ارتباط با اخبار منتشره در تعدادی از سایتهای اینترنتی مبنی بر اعدام تعدادی ازاتباع جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خلق چین به اطلاع می رساند بنا بر اطلاع موجود در بخش کنسولی این سفارت 46 نفر از اتباع ایرانی به جرم قاچاق مواد مخدر از حدود سه سال قبل در زندانهای چین به سر می برند و طی یک سال گذشته هیچ ایرانی به این جرم دستگیر نشده است.
در این اطلاعیه با اعلام اینکه میانگین سنی این محکومین 25 سال است تاکید شده است : غالب افراد مذکور جزو قاچاقچیان حرفه ای نبوده و مسافرینی هستند که از طریق افراد ثالث، مواد مخدر در لوازم مسافرتی آنها جاسازی شده است.
سفرات ایران همچنین توضیح داده است تعدادی از متهمان ایرانی در دادگاههای بدوی با تعلیق دوساله به اعدام محکوم شده اند و لیکن هنوز حکم نهایی آنان صادر نشده است و پرونده دادرسی آنها جهت بررسی مجدد در دادگاه استیناف مطرح است .
در ادامه اطلاعیه می خوانیم : سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن با جدیت در جهت وظیفه خطیر خود در دفاع از منافع و حقوق اتباع ایرانی در کشور جمهوری خلق چین تلاش می کند.
این سفارت به آن دسته از مسافراتی که قصد سفر به چین را دارند اخطار کرده است که در این سفر مراقب افراد سودجو باشند که در قالب چهره های مختلف قصد فریب و سوء استفاده از آنان را دارند.
نظر شما