به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمود احمدی نژاد پیش از ظهر شنبه در مراسم افتتاح بزرگترین کارخانه آلومینیوم کشور در بندرعباس گفت: کارخانه هرمزآل باید به حداکثر ظرفیت خود دست یابد که این پروژه در نوع خود کمترین میزان مصرف انرژی را دارد.
وی افزود: امیدواریم با همت و تلاش مسئولان استانی و دولت طرح پل خلیج فارس، خط لوله کشی گاز و تولید بنزین که جزو طرح های بزرگ و ملی به حساب می آیند تا پایان دولت دهم در استان هرمزگان به اتمام برسد.
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: برای رشد و پیشرفت جامعه و ایران باید از تولیدات داخلی و صنایع پایین دستی، اشتغالزا و دارای ارزش افزوده در درون استان جهت پیشرفت و شکوفایی استفاده بهینه شود.
رئیس جمهور اظهار داشت: ایران دست دشمنان و استکبار را خوانده است زیرا دشمنان سعی در تاخیر و ایجاد رکود در کشور دارند و ملت ایران امروز از هیچ کوششی در جهت پیشرفت همراه با عدالت دریغ نخواهد کرد و نقشه دشمنان تاثیری در این حرکت ندارد.
وی گفت: طلبکار اصلی در نظام بین الملل ایران است و یکی از این راهها گرفتن غرامت از جنگ جهانی دوم است.
احمدی نژاد افزود: ایران به دنبال خلع سلاح اتمی در جهان است و اقتدار ملی ایران برآمده از زور نیست بلکه برگرفته از فرهنگ و اندیشه اسلامی است و فرهنگ و منطق بر بی فرهنگی و بی منطقی دشمنان غلبه خواهد کرد.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دنیا بداند که دفاع از حقوق مردم ایران و برچیدن نظام ظلم از جهان را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
نظر شما