به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، محمد باقر کشفی صبح روز یکشنبه در جلسه آموزش و پژوهش صدا و سیمای مرکز خوزستان افزود: حوزه پژوهش و آموزش یکی از واحدهای مورد توجه و تاکید است زیرا کلیت نظام به امر پژوهش توجه دارد در حوزه رسانه نیز به لحاظ اهمیت و صحت فعالیتها نیاز به امر پژوهش و تحقیق جدی است تا کارها به شکل منظم، منطقی و علمی صورت بپذیرد.
وی افزود: از سویی احساس می شود که خلاء استفاده از تحقیقات و پژوهش وجود دارد و از جهتی شان کار پژوهشی برای سنجش موفقیت مرکز لازم است تا بتوانیم به خوبی رضایت، اعتماد مخاطبین و نیازهای واقعی بخشهای تولیدی را ارتقا دهیم.
مدیرکل مرکز صدا و سیمای خوزستان افزود: فعالیتهای پژوهشی در هر منطقه باید بر اساس آداب و رسوم، فرهنگ، گویش، تفکیک قومیتی و لهجه ای رعایت شود و در بررسی نظر سنجیها نیز باید کار علمی بیشتری انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: با آنالیز کردن موضوعات خاص هر استان و آسیب شناسی آن می توان نقاط ضعف کارهای پژوهشی را رفع کرد.
عبدالملکی، مدیرکل پژوهش شهرستانها و خارج از کشور نیز گفت: یکی از زمینه هایی که می توان کار پژوهشی را انجام داد نظرسنجی، نیاز سنجی و امکان سنجی است و رسانه به عنوان یک سازمان یادگیرنده و یاد دهنده باید همیشه به روز باشد و با فعالیتهای پژوهشی، خود را به آخرین دستاوردهای علمی برای آموزش، اقناع و فرهنگ سازی جامعه مجهز کند.
وی افزود: با این کار رسانه می تواند با سیل فراگیر سایر رسانه ها به خوبی رقابت کند ولی تا مبنای کار پژوهشی وعلمی وجود نداشته باشد نمی توانیم به اهداف خود برسیم.
نظر شما