پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۱۳

تولید سالانه 63 هزار تن تخم مرغ در استان قزوین

تولید سالانه 63 هزار تن تخم مرغ در استان قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالانه 63 هزار تن تخم مرغ در33 واحد مرغ تخمگذار این استان تولید می شود.

ناطق معین الدین در گفتگو با خبرنگار مهر درقزوین اظهار داشت: استان قزوین در زمینه تولید تخم مرغ رتبه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این میزان تولید تخم مرغ در استان  بیش از پنج برابر نیاز استان است و با کسب رتبه چهارم در تولید تخم مرغ کشور، این استان به یکی از قطبهای اصلی پرورش مرغ تخمگذار تبدیل شده است.

معین الدین یادآورشد: بیشتر واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در سطح استان با بهره گیری از مجرب ترین و کارآموزده ترین متخصصین طیور کشور از بالاترین تکنولوژی های روز دنیا بهره مند است اکثر واحدها دارای راندمان تولید بیش از 82 درصد هستند.

وی تصریح کرد: همچنین در استان قزوین یک واحد پرورش مرغ اجداد تخمگذار با ظرفیت 12 هزار و580 تن و سه واحد پرورش مرغ مادر تخمگذار با ظرفیت 430هزار تن فعالیت می کند. 

این مسئول اضافه کرد: استان قزوین با دارا بودن 41 شرکت فعال در زمینه  پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت پرورش پنج میلیون و 680 هزار قطعه از بزرگترین استانهای تولید تخم مرغ در کشور می باشد و شرایط اقلیمی مساعد و نزدیکی به استان های مصرف کننده  و بویژه تهران و گیلان موجب تولید بیش از نیاز در این استان شده است.

استان قزوین دارای 19 میلیون و 824 هزار و 475 قطعه طیور است.
 

کد خبر 1014865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha