پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۰۶

چهار میلیارد ریال محصولات زراعی در گیلان خریداری شد

چهار میلیارد ریال محصولات زراعی در گیلان خریداری شد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از خرید چهار میلیارد و 127 میلیون ریال محصولات زراعی طی سال جاری در استان خبر داد.

اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: علاوه بر خرید تضمینی و توافقی جو، کلزا و برنج از ابتدای سالجاری تا هفته چهارم دی ماه، هفت هزار و 225 تن چای، برنج، شلتوک، زیتون، هندوانه، پیاز، جو، گندم، ذرت دانه ای و فندق از کشاورزان گیلانی خریداری شده است.

وی ادامه داد: بیشترین خرید با پنج هزار و 73 تن مربوط به چای خشک و هزار و378 تن مربوط به انواع برنج کمی و کیفی است.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان همچنین به وظایف این سازمان اشاره کرد و افزود: تهیه و تدوین خطوط اصلی و خط مشی های توسعه کشاورزی، تنظیم و اجرای برنامه ها و طرحهای مربوط به نظام جامع کشت و بهبود و توسعه کمی و کیفی محصولات کشاورزی و دامی استان و تامین منافع تولید کنندگان از وظایف عمده این سازمان است.

وی اظهار داشت: هدایت، حمایت، نظارت و ارزشیابی فعالیتهای جارِی و عمرانی واحد های تابع سازمان، استقرار روشهای مناسب عرضه و تقاضای تولیدات کشاورزی و دامی، ارائه آمار و اطلاعات بهنگام به منابع تولید، شناخت و تعیین امکانات استعداد های بالقوه و بالفعل منابع و عوامل تولید کشاورزی و دامی استان و مسایل و مشکلات فنی و اقتصادی و اجتماعی مربوط به توزیع، مدیریت و بهره برداری از آنها از دیگر وظایف جهاد کشاورزی است.

روحی درادامه مطالعه، بررسی، اجرا و ارزشیابی طرحها، برنامه ها و دورههای آموزشی و ترویجی مورد نیاز کشاورزان و دامپروران و کارکنان در قالب سیاستها و برنامه های مصوب از وظایف مهم سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد.

کد خبر 1016599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha