پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ دی ۱۳۸۸، ۱۴:۵۳

شاهچراغی:

رمز اقتدار ایران پشتیبانی و تبعیت از ولایت فقیه است

رمز اقتدار ایران پشتیبانی و تبعیت از ولایت فقیه است

سمنان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام جمعه سمنان گفت: رمز اقتدار و عزت ایران در جریانات اخیر پشتیبانی و تبعیت از ولایت فقیه است.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، حجت الاسلام سیدمحمد شاهچراغی درخطبه های نمازجمعه سمنان گفت: حمایت از ولایت فقیه مهمترین پیام حضور میلیونی مردم ایران در راهپیمایی کم نظیر روز نهم دی ماه جاری است.

وی با اشاره به اینکه مردم ایران با راهپیمایی گسترده و خودجوش خود، حماسه‌ای بی‌نظیر را در دل تاریخ ثبت کردند، گفت: ملت ایران نشان دادند هر وقت در صحنه باشند، دشمنان در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام می مانند.

خطیب جمعه سمنان تصریح کرد: مردم در راهپیمایی نهم دی ماه پیام خود را به مسئولان اعلام کردند و در این راهپیمایی‌ها از مسئولان و قوه قضائیه خواستند تا با اغتشاشگران و سران آنها به طور قاطعانه برخورد کنند.

به گفته وی، ملت حرف خود را زده اند و مسئولان باید به وظیفه خود عمل کنند و مردم در حال انتظار برای تحقق خواسته های خود هستند.

شاهچراغی با اشاره به شهادت استاد فیزیک دانشگاه تهران و محکومیت این ترور گفت: ترور دکتر مسعود علی‌ محمدی ثابت کرد که دشمنان نمی‌خواهد ایران دانشمند هسته‌ای داشته باشد و در این زمینه پیشرفت کند.

حجت‌الااسلام سید محمد شاهچراغی با بیان اینکه ترور این استاد برجسته به دست جاسوسان آمریکایی و اسرائیلی انجام شده است، گفت: نباید در این امر تردید کرد که کسانی نیز در داخل کشور زمینه این ترور را آماده کردند و بستر این جنایت را فراهم کرده‌اند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه برخی افراد نیز در داخل کشور می‌خواهند عنوان دزدی کنند و یا به اصلاح شهید را به یک گروه خاص نسبت بدهند، تاکید کرد: این افراد باید بدانند که شهید تنها مربوط به یک گروه خاص نیست بلکه شهید متعلق به اسلام، خداوند، مردم و نظام اسلامی است.

کد خبر 1017556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha