به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، قدرتالله سلیمانی صبح سه شنبه با بیان اینکه در سالجاری بالغ بر 43 هزار و 600 هکتار از اراضی شهرستان زنجان زیر پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفته است، میزان رشد سطوح بیمه شده امسال را 16 درصد عنوان کرد و افزود: اطلاعرسانی مناسب، حضور مستمر کارگزاران بیمه در مناطق و بروز خسارتهای متعدد کشاورزی در سالهای گذشته از عوامل افزایش استقبال کشاورزان از بیمه محصولات کشاورزی است.
وی ادامه داد: در سال زراعی جاری محصول کلزا با 100 درصد پوشش بیمه سطوح در رتبه اول و گندم دیم با 63 درصد پوشش سطوح کشت در رتبه بعدی قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زنجان افزود: همچنین محصولاتی مانند جو آبی با 21 درصد پوشش سطوح کشت و گندم آبی با 19 درصد پوشش سطوح کشت و جو دیم با دو درصد پوشش در رتبه بعد قرار گرفتهاند.
نظر شما