به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "سرگئی لاوروف" که دیروز جمعه در جمع خبرنگاران سخن می گفت در ادامه خطاب به کشورهای 1+5 گفت: تحریم کمکی نمی کند.
وزیر خارجه روسیه در ادامه افزود : این موقعیت آسانی نیست و کشورهای بزرگ نباید در کار آژانس بین المللی انرژی اتمی و بازرسان آن مشکل ایجاد کنند.
لاوروف همچنین در ادامه از ایران خواست تا همکاری های سازنده ای را با 1+5 داشته باشد.
این در حالی است که سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در واکنش به جوسازی های رسانه های غربی مبنی بر ارائه پیشنهاد جدید از سوی ایران برای دریافت اورانیوم 20 درصد گفت: این ادعا درست نیست.
رامین مهمانپرست در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی اخبار در رسانه های غربی درباره موضوع سوخت راکتور تهران تصریح کرد: ایران موضوع جدیدی در رابطه با سوخت راکتور تهران مطرح نکرده و نظر ما همان چیزی است که در گذشته گفته شده بود و اساسا اتفاق جدیدی در این رابطه نیافتاده است.
وی تاکید کرد: ایران آماده معاوضه مرحله ای سوخت است و اگر اصل این پیشنهاد را طرفین بپذیرند می توان درباره راهکار آن گفتگو کرد.
مهمانپرست در پاسخ به این سئوال که آیا پاسخی از سوی طرف مقابل در باره پیشنهاد ایران ارائه شده است یادآور شد: ما همچنان منتظر پاسخ طرف مقابل هستیم.
نظر شما