به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب "فال خون" داستان یک سرباز عراقی و مافوق اوست که برای دیدهبانی و شناسایی اجساد به ارتفاعات غرب ایران به نام هور اعزام می شوند.
این سرباز در طول خدمتش در هراس دائمی از مرگ به سر می برد. در منطقه هور ماجراهای مختلفی با روایتهای غفارزادگان بر آنها می گذرد.
غفارزادگان "فال خون" را در سال 74 نوشته و محمدرضا قانونپرور استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تگزاس امریکا این رمان را با عنوان "fortune told in blood" ترجمه کرده که در امریکا منتشرشده است.
این کتاب در جشنواره ربع قرن دفاع مقدس مورد تقدیر قرار گرفت.از غفارزادگان تاکنون رمانهای شب ایوب و سنگاندازان غار کبود توسط سوره مهر منتشر شده است.
چاپ ششم "فال خون" در 72 صفحه قطع رقعی، شمارگان 2 هزار و 500 نسخه و با قیمت هزار و 500 تومان منتشر شده است.

چاپ ششم رمان "فال خون" نوشته داوود غفارزادگان به بازار کتاب عرضه شد.
کد خبر 1023283
نظر شما