به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حجت الاسلام عبدالرضا خوشنویس ظهر دوشنبه در نشستی با خبرنگاران هدف اصلی این طرح را برطرف کردن تصویر تار و مبهم مردم از فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از ظرفیتهای مطبوعات فارس عنوان کرد و گفت: این جشنواره پس از تصویب نهایی و تامین اعتبار با عنوان جشنواره رسا در خرداد ماه سال آینده برگزار می شود.
وی با بیان اینکه انتظار می رود در صورت اجرای این طرح، مطبوعات فارس به عنوان رسانه های الگو در ترویج این فریضه در کشور مطرح و معرفی شوند، تصریح کرد: جزئیات بیشتر نحوه برگزاری این جشنواره طی نشستی با مدیران مطبوعات استان بررسی و اعلام خواهد شد.
دبیر ستاد احیای امر به معورف و نهی از منکر استان فارس گفت: کارشناسان مطبوعات جشنواره رسا در مقطع زمانی سه ماه قبل از برگزاری جشنواره بخشهای مختلف خبر، عکس، سرمقاله، جدول، شعر، طنز و کاریکاتور را مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند داد.
نظر شما