پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۱۱

سعد الحریری:

حزب الله بخشی از دولت وحدت ملی لبنان است/ هشدار به رژیم اسرائیل

حزب الله بخشی از دولت وحدت ملی لبنان است/ هشدار به رژیم اسرائیل

نخست وزیر لبنان در دیدار با همتای مصری خود تصریح کرد که حزب الله بخشی از دولت وحدت ملی لبنان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی المنار، سعد الحریری شب گذشته با "احمد نظیف" همتای مصری خود در قاهره دیدار کرد. در این دیدار آخرین رویدادهای سیاسی و تحولات منطقه ای و بین المللی و راه های توسعه روابط دوجانبه بحث و بررسی شد.

حریری و نظیف پس از این دیدار در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند. نظیف در ابتدا سقوط هواپیمای اتیوپیایی در آب های مدیترانه را به دولت و ملت لبنان تسلیت گفت.

نظیف خاطرنشان کرد که روابط اقتصادی دو کشور رو به افزایش است و در دیدار با حریری درباره نشست کمیته عالی مشترک دو کشور توافق حاصل شده است.

گفتنی است آخرین نشست این کمیته سال 2008 در قاهره برگزار شد و نشست آتی نیز در سال جاری میلادی در بیروت برگزار خواهد شد.

از سوی دیگر حریری در پاسخ به پرسشی درباره تعامل حزب الله با دولت لبنان گفت: لبنان کشوری دموکراتیک است و حزب الله نیز جزئی از گزوه هایی است که در انتخابات پارلمانی پیروز شده است. علاوه براین حزب الله در کابینه همراه ما است و در دولت وحدت ملی حضور دارد.

وی تاکید کرد: ملت لبنان در هر گونه رویارویی با اسرائیل تقسیم نخواهد شد و اگر اسرائیل به چنین چیزی فکر می کند باید آن را از ذهن خود بیرون کند.

نخست وزیر لبنان علاوه بر نظیف با عمر سلیمان رئیس سازمان اطلاعات مصر دیدار کرد.

کد خبر 1025504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha