پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۰۱

سلینجر درگذشت / وداع با خالق "ناتور دشت"

سلینجر درگذشت / وداع با خالق "ناتور دشت"

جى دى سلینجر نویسنده معروف آمریکایى و خالق رمان "ناتور دشت" در سن 91 سالگى درگذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، پسر این نویسنده در بیانیه‌اى اعلام کرده است که سلینجر عصر چهارشنبه به مرگ طبیعى در منزل خود در نیوهمپشایر درگذشته است.

سلینجر که از نویسندگان مطرح قرن بیستم به شمار مى‌رود، با اثر جاودان خود به نام "ناتور دشت" که در سال 1951 منتشر شد به شهرت و محبوبیت دست یافت ولى در چند دهه گذشته با پیشه کردن انزوایی خود‌خواسته، به ندرت در انظار عمومى ظاهر شد.

بر اساس گزارش خبرگزارى آسوشیتدپرس، بیش از 60 میلیون نسخه از کتاب "ناتور دشت" در سراسر جهان به فروش رفته است. آخرین کتابى که از سلینجر منتشر شد مربوط به سال 1965 و با نام "هاپ وورث 16، 1928" بود.

از سلینجر که نام اصلى وى "جروم دیوید سلینجر" است حدود 10 اثر در ایران منتشر شده است که از جمله آنها مى‌توان به آثارى چون فرانى و زویى، بالابلندتر از هر بلندبالایى، دلتنگی‌هاى نقاش خیابان چهل هشتم و نغمه غمگین اشاره کرد.

کد خبر 1026033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha