بهروز پناهنده در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد باتوجه به این که با شروع فصل پاییز و آغاز مدارس ما افت زائر پذیری را در استان شاهد بودیم اظهار داشت: مردم همچنان در این فصل نیز ارادت خود را نسبت به این مکان های زیارتی نشان داده اند.
وی با اشاره به اینکه در این فصول 280 هزار زائر در کل استان داشته ایم اذعان داشت: امامزاده ها از نظر میزان بازدید رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
پناهنده افزود: امامزاده سید بها الدین شیخ شبان و امام زاده حلیمه، حکیمه خاتون که در رتبه های دوم قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه امامزاده سید محمد بارده در رتبه های بعدی قرار دارد، بیان داشت: امامزاده حمزه علی با 30 درصد، امامزاده سید بها الدین شیخ شبان و امام زاده حلیمه، حکیمه خاتون هر کدام با 15 در صد و امامزاده بارده با 10 درصد، امار کل بازدید کنندگان را به خود اختصاص داده اند.
نظر شما