مریم بهروزی دبیر کل جامعه زینب (س) در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جلسه اخیر این تشکل سیاسی ، اظهار داشت: در این جلسه یک جمع بندی نسبت به مسائل و وقایع اخیر صورت گرفت و نتیجه این شد که در این وقایع از سوی دو طرف خطاهایی صورت گرفت اما مقام معظم رهبری همه چیز را به خوبی مدیریت کردند.
وی افزود: در این میان باید به نقش کلیدی رهبر معظم انقلاب و هوشمندی ایشان در مهار این بحران توجه ویژه ای داشت زیرا ایشان همه را به نوعی آرام کرده و راهنمایی نمودند که در نهایت منجر به حضور مردم در روز 9 دی شد.
بهروزی همچنین گفت: حضور حماسی مردم در روز 9 دی در سراسر کشور ناشی از رهنمودها و مدیریت رهبر معظم انقلاب اسلامی بود لذا باید محور فکر و نظر سیاسی ما رهنمود های مقام معظم رهبری باشد.
دبیر کل جامعه زینب (س) همچنین از صدور بیاینه این تشکل به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن در روزهای آینده خبر داد.
نظر شما