پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۲۴

در نمایشگاه کتاب مازندران؛

420 هزار نفر از نمایشگاه کتاب بازدید کردند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه کتاب مازندران گفت: مردم فرهنگ دوست استان توانستند هفت میلیارد ریال کتاب از ناشران خریداری کردند.

به گزارش خبرنگار مهر مستقر در نمایشگاه کتاب مازندران، نقی مهدی پور ظهر چهارشنبه در نشستی خبری در محل نمایشگاه افزود: این نمایشگاه با 420 هزار نفر بازدید کننده مبلغ 700 میلیون تومان فروش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: میزان فروش کتاب در نمایشگاه کتاب مازندران در سال جاری نسبت به سال قبل رشد چشمگیری داشته است.

مهدی پور با بیان اینکه استقبال خوبی از نمایشگاه شده اظهار داشت: بسیاری از ‌نمایندگان مجلس، مدیران، فرمانداران، ائمه جمعه، مدیران حوزه های علمیه، مسئولان و شخص استاندار مازندران و قشرهای مختلف مردم از نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.

مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه کتاب مازندران در خصوص برنامه های جنبی نمایشگاه افزود:‌ برنامه های جنبی به مناسبت دهه فجر در قالب شعرخوانی، فیلم نامه نویسی، چاپ و نشر، آموزش شابک و اجرای شب شعر با حضور اساتید برجسته و بنام کشور مانند موسوی گرمارودی، محمدعلی بهمنی و سلمانی و شعرای استان برگزار شد.

وی در رابطه با میزان ارزیابی مسئولان وزارت ارشاد از نمایشگاه کتاب مازندران تصریح کرد:‌ بر اساس اظهارات مسئولان برگزاری نمایشگاه در وزارت ارشاد ایننمایشگاه یکی از نمایشگاه های کم نظیر استانی کشور بوده که از لحاظ تسهیلات خدماتی و فراهم کردن فضای بازدید کننده در سطح بسیار عالی بوده است.

مهدی پور با اشاره به نظرسنجی از بازدید کننده ها اظهار داشت:‌ نظرسنجی انجام شده از بازدیدکننده ها نیز نشان دهنده رضایت خاطر آنها از این نمایشگاه بوده است.

وی در رابطه با میزان پتانسیل مازندران برای برگزاری نمایشگاه کتاب در سال آینده با حضور ناشران بین المللی گفت:‌ استقبال بی نظیر مردم کتاب دوست استان به ویژه استادان دانشگاه و اساتید حوزه این نوید را به ما داده که بتوانیم نمایشگاه های تخصصی در سطوح کشوری و بین المللی را برای سال های آتی در استان داشته باشیم.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران با بیان اینکه از ویژگی های ششمین نمایشگاه کتاب مازندران حضور ناشران محلی در نمایشگاه بود، تصریح کرد: 20 ناشر مازندرانی در نمایشگاه حضور یافتند و این نمایشگاه بهانه ای بود که ناشران محلی نیز در کنار ناشران معتبر کشور به رقابت بپردازند.

وی یادآور شد: به رغم درخواست ها و مراجعات مکرر علاقمندان کتاب برای تمدید مدت برگزاری نمایشگاه اما به علت تقارن این ایام با اربعین حسینی امکان تمدید مدت آن وجود ندارد.

ششمین نمایشگاه کتاب مازندران ساعت 19 عصر چهارشنبه به کار خود پایان می دهد.

کد خبر 1029428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha