پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۸:۳۲

رجب زاده در گفتگو با مهر:

شهرآورد امروز تهران بدون مشکل برگزار شد

شهرآورد امروز تهران بدون مشکل برگزار شد

فرمانده انتظامی تهران گفت: بعد از پایان بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس تماشاگران به خانه های خود رفتند و هیج مشکل خاصی در سطح شهر به وجود نیامد.

سردار عزیزالله رجب زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب تصریح کرد: خوشبختانه در استادیوم هم هیچ مشکل خاصی نداشتیم و هواداران دو تیم تنها تیمهای محبوب خود را تشویق کردند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: بعد از پایان بازی که تماشاگران از ورزشگاه خارج شدند و هیچ مسئله خاصی در خیابانهای سطح شهر رخ نداد و هم اکنون خیابانها نیز از هواداران دو تیم تخلیه شده است.

هفتاد و پنج هزار نفر تماشاگر شصت و هشتمین بازی دو تیم پرطرفدار استقلال و پرسپولیس بودند و 1500 اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران نیز کار جابه جایی این تماشاگران را انجام دادند. در پایان این بازی تیم پرسپولیس با نتیجه دو بر یک بر رقیب دیرینه خود پیروز شد.

کد خبر 1029576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha