به گزارش خبرنگار مهر در کرج، سیدعلی آقازاده بعداز ظهر پنجشنبه در نشست مردمی در منطقه کلاک کرج اظهار داشت: محرومیت زدایی مهمترین اولویت این کلانشهر است.
وی افزود: این کلانشهر 17هزار هکتار وسعت دارد که محرومیت زدایی و ارائه خدمات یکسان به محلات مختلف آن از مهمترین اولویت های شهرداری است.
شهردار کرج خاطرنشان کرد: تشکیل استان البرز با مرکزیت کرج، بستر را برای خدمات دهی بهتر و محرومیت زدایی از محله های حاشیه ای این کلانشهر کرج فراهم می کند.
وی با اشاره به مشکلات ساکنان منطقه کلاک کرج، گفت: یکی از مشکلات این منطقه نبود مسیر ارتباطی بین کلاک پایین و بالا بود که امسال با تلاش کارکنان شهرداری این مشکل برطرف شد.
شهردار کرج افزود: اخیرا شورای اسلامی شهر کرج مصوبات ویژه ای برای محرومیت زدایی از محلات و ارتقای سطح خدمات تصویب کرده است.
وی بیان داشت: استقرار ناحیه ویژه خدمات شهری در منطقه کلاک، اختصاص زمین برای احداث مسجد، نصب پل هوایی روی بزرگراه تهران - کرج برای اتصال کلاک بالا و پایین و احداث آرامستان از مهمترین برنامه های آینده شهرداری کرج در این منطقه 100 هزار نفری است.
نماینده مردم کرج در مجلس نیز در این نشست مردمی گفت: توسعه منطقه کلاک و رفع محرومیت از این منطقه به عزم جدی مسئولان شهری نیاز دارد.
عزیز اکبریان افزود: توجه به مشکلات مناطق محروم از جمله کلاک کرج باید در اولویت کاری دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
در این نشست مشکلات مختلف ساکنان منطقه کلاک کرج مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما