پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۱۶

تجدید حیات استودیو بابلزبرگ با "لعنتی های بی آبرو"

تجدید حیات استودیو بابلزبرگ با  "لعنتی های بی آبرو"

استودیوی قدیمی بابلزبرگ آلمان نامزدی فیلم " لعنتی‌های بی آبرو"ساخته کوئنتین تارانتینو در هشت رشته اسکار را به فال نیک می‌گیرد.

به گزارش مهر از هالیوود ریپورتر فیلم "لعنتی های بی آبرو"در این استودیوی آلمانی با قدمتی 98 ساله فیلمبرداری شده است.
کارل وویبکن مدیر عامل قدیمی ترین استودیوی سینمایی جهان که هنوز هم به فعالیت خود ادامه می دهد در این باره گفت : موفقیت" لعنتی های بی آبرو" در هشت رشته اسکار باعث افزایش انگیزه مدیران این استودیو در زمینه تولید فیلم‌های بین المللی و به دست فراموشی سپرده شدن خاطرات تلخ چند دهه اخیر است.

وویبکن افزود : ساخته شدن فیلمی با این حجم از موفقیت جهانی توجه محافل سینمای بین الملل را به این استودیوی قدیمی واقع در جنوب شهر برلین جلب کرده است.

مجموعه استودیو های معظم بابلز برگ که دردهه 1920 به عنوان رقیب اروپایی استودیوهای هالیوودی مطرح شد، در سال 1912 تاسیس شد.در دوران سلطه حزب نازی در آلمان و پس از آن در دوران حکومت حزب کمونیست در آلمان شرقی سابق دولت‌های حاکم، از این استودیوی معظم برای ساخت فیلم های تبلیغاتی استفاده می کردند.

پس از اتحاد دو آلمان در 1990 بابلزبرگ دورانی طولانی را در محاق به سر برد تا از سال 2007 که با تاسیس صندوق فدرال فیلم آلمان این استودیو جانی تازه گرفت و در عرصه تولیدات مشترک جهانی فعال شد.در سال های اخیر فیلم های مهمی همچون "برتری بورن" ، "پیانیست"،"والکری" ،"کتابخوان" و "روح نگار" در این استودیو فیلمبرداری شده اند.
کد خبر 1030775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha