پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۱۱

فیاضی:

ظرفیت دانش آموزان برای انتقال آرمانهای امام باید مورد استفاده قرار گیرد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر توسعه فعالیت شورای دانش آموزی در مدارس خواستار استفاده از ظرفیتهای مناسب این شوراها برای انتقال آرمانهای انقلاب اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی ظهر سه شنبه در جمع اعضای شورای دانش آموزی استان در ساری با اشاره به نقش شوراهای دانش آموزی در پویایی و نشاط مدارس افزود: اگر می خواهیم دستگاه تعلیم و تربیت و مدرسه خوب و توانمندی داشته باشیم باید از دیدگاه آحاد دانش آموزان استفاده کنیم.

وی توجه به مشارکت جوانان را یکی از ضرورتهای مهم انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: نقش آفرینی جوانان ایران اسلامی در طول سی سال گذشته در صحنه های مختلف انقلاب اسلامی، به ویژه جنگ تحمیلی اقتضا می کند با سنگربندی جدید برای پیشرفت ایران اسلامی از توان جوانان این کشور استفاده کنیم.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران با تأکید بر اینکه دستگاه تعلیم و تربیت باید از بدنه دانش آموزان بهترین کارگاه فکری را برای خود ایجاد کند، خاطرنشان کرد: امروز معماری انسان سازی برعهده متولیان تعلیم و تربیت است و این امر به عنوان یکی از بنیادی ترین برنامه های این نظام آموزشی است.

فیاضی با بیان اینکه جداسازی تشکلها کار خوبی نیست، بیان کرد: باید دانش آموزان با ویترینهای مختلف فکری جذب شوند و بسیج، اتحادیه انجمنهای اسلامی و شوراهای دانش آموزی در چتر حمایتی آموزش و پرورش قرار گیرند.

وی در ادامه به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون بصیرت افزایی در جوانان اشاره کرد و گفت: تقویت بصیرت در تشکلهای دانش آموزی امری ضروری است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران با گرامیداشت فرا رسیدن سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران موجب شکوفا شدن استعدادهای جوانان و به ویژه دانش آموزان شد.

کد خبر 1033195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha