به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، عابدی در مراسم افتتاح ساختمان جدیدت پزشکی قانونی استان قزوین گفت: اعتبارات اختصاص داده شده به این سازمان به هیچوجه با نیازها و نوع خدمات ارایه شده به مردم تناسب ندارد و بسیار ناچیز است.
عابدی افزود: علیرغم آنکه پزشکی قانونی سازمانی تخصصی و کارشناسی است و برای تامین تجهیزات تخصصی به اعتبارات بیشتری نیاز دارد تاکنون اعتبارات مورد نیاز آن تامین نشده و این اعتبارات با نیازهای آن هیچ تناسبی ندارد و جوابگوی نیازهای مردم نیست.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: قوه قضائیه هم از نظر اعتبارات مظلوم واقع شده و به تبع آن این سازمان از نظر تامین اعتبارات با مشکلات جدی روبروست و فعالیت آن را تحت تاثیر قرار داده است.
عابدی اظهار داشت: تجهیزات تخصصی، کارشناسی، نیروی متخصص و کارشناس از نیازهای ضروری این سازمان است که تا کنون تامین نشده است
وی بر ضرورت تخصصی کردن تجهیزات پزشکی قانونی در کشور تاکید کرد و یادآور شد: تجهیزات سازمان پزشکی قانونی باید از استانداردهای بالاتری نسبت به سایر تجهیزات بالینی و درمانی برخوردار باشد تا بتواند خدمات مناسبی را به مردم ارایه کند.
نظر شما