پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ بهمن ۱۳۸۸، ۱۴:۳۳

در دهه فجر 88 صورت گرفت؛

افتتاح بیش از 3 هزار پروژه برای آبادانی روستاها و مناطق محروم

افتتاح بیش از 3 هزار پروژه برای آبادانی روستاها و مناطق محروم

دفتر امور مناطق محروم کشور ریاست جمهوری طی گزارشی تعداد پروژه های افتتاحی مربوط به این مناطق در دهه فجر سال 1388 را سه هزار 419 پروژه اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در سی و یکمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی در دهه فجر سال 1388، سه هزار و 419 طرح و پروژه عمرانی زیربنایی و تولیدی و اشتغال‌زا در مناطق محروم کشور افتتاح می شود.

بنابراین گزارش، اداره کل راه وترابری، شرکت آب وفاضلاب روستایی، اداره کل نوسازی مدارس، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت گاز، مخابرات، ادارات کل تربیت بدنی، سازمان جهاد کشاورزی برای اجرایی شدن طرحهای آبادانی روستاها و مناطق محروم کشور حضور فعالی داشته اند.

همچنین، تعداد 2 هزار و 869 طرح‌ و پروژه افتتاحی در روستاها و مناطق محروم کشور که از محل منابع اعتباری این مناطق و سایر اعتبارات دستگاه‌های اجرایی معادل 6 هزار و 900 میلیارد ریال برای ساخت آنها هزینه شده است، 5 هزار و 68 روستا با جمعیتی بالغ بر 437 هزار و 376 خانوار را در بر می گیرد.

بنابراین گزارش تعداد 550 واحد تولیدی و اشتغال‌زا نیز با استفاده از تسهیلات بانکی ارزان قیمت و تسهیلات صندوق مهر امام رضا (ع) تأمین‌شده از سهم روستاها و مناطق محروم، به بهره‌برداری رسیده و راه‌اندازی می‌شوند که هـزینه اجرای این طـرح‌ها جمعـاً بالغ بر 631 میلیارد ریال بوده و یک هزار و 696 نفر شغل جدید و تکمیلی را ایجاد می کند.‌

دفتر امور مناطق محروم کشور همچنین اعلام کرده است: در بخش کشاورزی تعداد 338 طرح از محل تسهیلات ویژه بانکی وصندوق مهر رضا(ع) با میزان تسهیلات 417 میلیارد ریالی با قابلیت اشغالزایی برای یک هزار و 160 نفر راه اندازی شده است.

همچنین در بخش صنعت و معدن تعداد 45 طرح از محل تسهیلات ویژه بانکی و صندوق مهر رضا(ع) با میزان تسهیلات 165 میلیارد ریال با قابلیت اشغالزایی برای 232 نفر راه اندازی شده است.

در بخش خدمات نیز 167 طرح از محل تسهیلات ویژه بانکی و صندوق مهر رضا(ع) با میزان تسهیلات 49 میلیارد ریال با قابلیت اشغالزایی برای 304 نفر راه اندازی شده است.

بنابراین گزارش، جدول اعتبارات عمرانی مربوط به پروژه های افتتاحی در دهه مبارکه فجر امسال نشان می دهد، طبق اهداف برنامه در دفتر مناطق محروم، یک هزار و 710 راه مناسب روستایی برای تعداد 126 هزار و 801 خانوار ایجاد شده است.

همچنین تعداد 798 طرح آب رسانی برای 80 هزار و 38 خانوار، 617 مدرسه روستایی برای 47 هزار و 567 خانوار، تعداد 325 خانه و مرکز بهداشت برای 26 هزار و 265 خانوار، 261 طرح برای آسفالت معابر روستاها برای 33 هزار و 605 خانوار و 109 طرح برق رسانی برای 3 هزار و 369 ایجاد شده است.

جدول اعتبارات عمرانی نشان می دهد این طرحها با اعتباری معادل 5 هزار و 409 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

در سایر زمینه ها نیز 348 طرح گاز رسانی، 329 دفتر پست ومخابراتی، 273 طرح ورزشی و 204 طرح آب وخاک وکشاورزی در روستاها و مناطق محروم کشور با اعتباری معادل یک هزار و 452 میلیارد ریال برای 114 هزارو 771خانوار به بهره برداری رسید.

بنابراین گزارش اداره کل راه وترابری، شرکت آب وفاضلاب روستایی، اداره کل نوسازی مدارس، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت گاز، مخابرات، ادارات کل تربیت بدنی، سازمان جهاد کشاورزی برای اجرایی شدن طرحهای آبادانی روستاها و مناطق محروم کشور حضور فعالی داشته اند.

کد خبر 1033839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha