پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۲۳

جشنواره فیلم فجر فرصتی برای توجه به سینمای بومی خراسان است

جشنواره فیلم فجر فرصتی برای توجه به سینمای بومی خراسان است

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر هفتمین جشنواره فیلم فجر مشهد برگزاری این جشنواره را فرصتی برای توجه به سینمای بومی خراسان دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر از مشهد، حسین مسگرانی در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره فیلم فجر مشهد افزود: همزمان با برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر در تهران، برگزاری این جشنواره در مشهد و اکران فیلم های کوتاه وبلند این استان، فرصت خوبی برای توجه به اعتلای سینمای بومی خراسان است.

مسگرانی تصریح کرد: امسال در جشنواره فیلم فجر مشهد، از میان 100 فیلم کوتاه، 10 فیلم توسط هیئت داورن برای اکران و نمایش در جشنواره انتخاب شد.

وی افزود: تلاش عوامل برگزاری جشنواره فیلم فجر مشهد این است که هشتمین جشنواره فیلم فجر مشهد همزمان با جشنواره بین المللی فیلم امام رضا(ع) در این شهر برگزار شود.

استاندار خراسان رضوی نیز گفت: جشنواره فیلم فجر فرصتی  بزرگ برای افزایش تولیدات هنری وسینمایی در کشور است.

محمود صلاحی نیز در این مراسم افزود: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دهه فجر چشمه جوشانی از امت اسلامی و زمینه شکوفایی آثار شاعران، هنرمندان، نویسندگان و تمام اقشار جامعه بوده است.

وی برگزاری همزمان این جشنواره با ایام دهه فجر را نقطه عطفی در کشور دانست و اظهار داشت: در این زمان یکی از نگاه های مهم مردم به سوی جشنواره فیلم فجر بوده است.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: آثاری که هنرمندان عرصه سینما در طول سال تولید می کنند، پس از انتخاب و بررسی فیلمهای برگزیده در جشنواره فیلم فجر اکران می شود و بنابراین جشنواره فجر فرصت خوبی برای رقابت هنرمندان کشور و افزایش تولیدات هنری است.

صلاحی تاکید کرد: این استان دارای سبک ویژه ای در هنر، ادب، شعر و زبان فارسی بوده است و این نشان دهنده این است که خراسان رضوی از دیرباز مردمانی هنرمند، هنردوست، ادیب، شاعر و مهد پرورش عالمان بزرگ و هنرمندان مشهور بوده است.

کد خبر 1034255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha