پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۴۶

قهرمان لیگ‌های گلبال آقایان و بانوان فردا مشخص می شود

قهرمان لیگ‌های گلبال آقایان و بانوان فردا مشخص می شود

دور برگشت دومین دوره سوپرلیگ گلبال آقایان و همچنین مرحله برگشت ششمین دوره لیگ دسته یک گلبال بانوان ایران از امروز در تهران و سبزوار آغاز می شود تا چهره قهرمانی این رقابتها مشخص شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرحله برگشت دومین دوره رقابتهای سوپرلیگ گلبال آقایان کشور با شرکت 6 تیم ایمن سازان عمران پارس تهران، بهزیستی خراسان رضوی، بهزیستی اصفهان، بهزیستی گلستان، بهزیستی قم و مناطق نفت خیز خوزستان طی روزهای 27 و 28 بهمن ماه جاری در ورزشگاه هرندی تهران برگزار می شود تا قهرمان این دوره از مسابقات معرفی شود.

در پایان دور رفت که در مشهد برگزار شد تیم ایمن سازان عمران پارس تهران با 15 امتیاز صدرنشین شد و تیم های مناطق نفت خیز جنوب و خراسان رضوی در مکانهای بعدی ایستادند.

اما مرحله برگشت ششمین دوره رقابتهای لیگ دسته یک گلبال بانوان ایران هم با حضور 9 تیم در 2 گروه پنج و چهار تیمی طی امروز و فردا در سالن حجاب شهرستان سبزوار برگزار می شود.

در گروه الف تیم های یاس سفید تهران، بهزیستی مازندران، هیئت نابینایان همدان، هیئت نابینایان خوزستان، کانون نابینایان جهرم و در گروه ب تیم های بهزیستی اصفهان، هیئت نابینایان یزد، هیئت نابینایان آذربایجان غربی و هیئت نابینایان سبزوار قرار دارند.

در پایان دور رفت این مسابقات که در شهرستان یزد برگزار شد تیم یاس سفید تهران در صدر جدول قرار گرفت.

کد خبر 1035426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha