پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۴۵

روند رسیدگی به استعلامات در شهرداری رشت بسیارکند است

روند رسیدگی به استعلامات در شهرداری رشت بسیارکند است

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسون توسعه و عمران شورای شهر رشت گفت: روند رسیدگی به استعلامات در شهرداری رشت بسیارکند است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

هادی رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر تسریع شهرداری در رسیدگی به استعلامات افزود: بر اساس قانون، شهرداری پس از وصول استعلام موظف است در بازه زمانی 15 روز تا یک ماه به درخواست، رسیدگی کند، در غیر اینصورت سازمان یا فرد درخواست کننده چه حقیقی و چه حقوقی باشد، می تواند پس از پایان مهلت قانونی بدون دریافت جواب شهرداری رأسا اقدام کند.

وی با اعلام اینکه شهرداری در صورت عدم پاسخگوی باید علل آن را اعلام کند، اظهارداشت: اگر این کار انجام نشود شهروندان دچار مشکل می شوند و متأسفانه هستند کسانی که بیش از یکسال پرونده شان در شهرداری معطل شده است.

رئیس کمیسون توسعه و عمران شورای شهر رشت یاد آورشد: مردم ولی نعمت ما هستند، ما موظفیم به گونه ای کار کنیم که رضایت شهروندان را به دنبال داشته باشد در غیر اینصورت تمام تلاش ما بی فایده است.

کد خبر 1035480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha