پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۳۲

خبرهای کوتاه پرسپولیس/

علی دایی پرسپولیس را به اردبیل می برد/ مذاکره کاظمیان با سرخپوشان

علی دایی پرسپولیس را به اردبیل می برد/  مذاکره کاظمیان با سرخپوشان

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قصد دارد اردوی آماده سازی این تیم را در اردبیل برپا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی قصد دارد شاگردانش را در این اردو به شرایط مطلوب جسمانی برساند. البته هنوز زمان برگزاری اردوی آماده سازی پرسپولیسی ها در اردبیل مشخص نشده است.

تیم فوتبال پرسپولیس قرار است فروردین سال آینده اردوی آماده سازی را در امارات برگزار کند و در این اردو نیز یک دیدار تدارکاتی با الوصل برگزار کنند.

خبر دیگر از پرسپولیس اینکه جواد کاظمیان که به تازگی قراردادی سه ماهه با تیم الامارات امضا کرده است، برای بازگشت به پرسپولیس ابراز تمایل کرده و گفته می شود مذاکراتی نیز با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشته تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

تیم فوتبال پرسپولیس امروز (سه شنبه) نیز تمریناتش را زیر نظر علی دایی در زمین شرکت واحد برگزار کرد. در این تمرین همه بازیکنان حضور داشتند و تنها علیرضا حقیقی و محمد پروین به علت مصدومیت جدا از سایرین تمرین کردند.

کد خبر 1035644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha